Skip to main content

INSTA-LOVE: WHAT READERS ARE MAKING #6

Jak co miesiąc, z największą przyjemnością przedstawiam Wam kolejne zdjęcia Waszych pysznych potraw, które otrzymałam od Was w ostatnich tygodniach. Jednogłośnie przepis na babkę jogurtową zdobył Wasze największe zainteresowanie :-)

W międzyczasie zapraszam na mój profil i zachęcam do oznaczania swoich zdjęć z potrawami #makecookingeasier

collage1

1. martagotuje // 2. iwoneczka.w // 3. zjedz_dropsa // 4. darijaxoxo // 5. nina_fs_ // 6. makesitsimple // 7. kozak.agnieszka // 8. timetravelm // 9. marta.piekarczyk

collage2

1. zuzapacholska // 2. kozak.agnieszka // 3. majuuusiaxd // 4. olasonsalla // 5. papkazjapka // 6. ewe.pe // 7. wiosenna // 8. klaudiapietryga // 9. paulalandl

collage3

1. magda.sniezek // 2. endorfinyalexy // 3. marta0991 // 4. papkazjapka // 5. azalyn87 // 6. monikagier // 7. friday_baking // 8. agutka // 9. jameswilsonmd

collage4

1. magdasieradzka // 2. donata_34 // 3. milka.wys // 4. marrlipp // 5. matka_sanepid // 6. remus1899 // 7. ewelinaszyjka // 8. szar_lot // 9. joanna_it

collage5

1. kiniamaszota // 2. angie.may // 3. weronikafolta  // 4. tullinotes // 5. j.u.l.i.a.8.4 // 6. e_krol // 7. _rusinkova // 8. ramitodevioletas97 // 9. karolina_hnat

10 Odpowiedzi do “INSTA-LOVE: WHAT READERS ARE MAKING #6”

  1. Droga Zosiu,
    to musi być chyba niezwykłe uczucie, gdy widzisz jaki ogrom kobiet w Polsce (ale pewnie i w innych częściach świata) sięga po przepisy z Twojej książki, bądź bloga i dzieli się nimi w sieci?
    Wydaje mi się ,że jest to swego rodzaju zwieńczenie Twojej pracy, jaką wkładasz na co dzień w przygotowanie nowych przepisów.
    Uściski z Krakowa :*
    A.

  2. Są i moje! Ale miła niespodzianka! Bardzo dziękuję Zosiu ? gorące pozdrowienia z Warszawy?

  3. Dziękuję za wyróżnienie:):):) Wszystkie potrawy wyglądają pięknie a smakują pewnie jeszcze lepiej:) Zosiu, czekam, czekam, czekam i jeszcze raz czekam na książkę:) Na pewno będzie kolorowo, pięknie, inspirująco i pysznie!

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany.