Gratuluję sklepu i „prawie” wydanej książki kucharskiej!
Pewnie będzie smaczna nie tylko w przepisy ale też w super zdjęcia krok po kroku…
Powodzenia Zosiu!!!
Właśnie skończyłam piec Twoje ciasto marchewkowe!
Wygląda pysznie :) chociaż miało problemy z upieczeniem się w środku i wyrosło duużo większe niż się spodziewałam.
Dodałam kandyzowanych owoców i żurawiny a polewa z gorzkiej czekolady…. .
Jutro będę pałaszować i myśleć o Tobie ciepło,dzięki za przepis!
Szczerze mówiąc formy są fenomenalne! Zapewne zakupię w najbliższym czasie, świetnie się nadają na walentynki jeżeli ktoś posiada partnera by np. zrobić taką pyszną serduszko wą babeczkę :)
Gratuluję sklepu, na pewno będę często zaglądała!
Polecam, polecam, polecam! – szybka i sprawna przesyłka, dobry kontakt, naprawdę, jeśli ktoś jeszcze nie wie, to ten sklep jest prowadzony z sercem :)
Reklamacje też szybciutko i sprawnie – osobiście dziękuję serdecznie :)
strasznie Nas zaniedbujesz jesli chodzi o swiateczne inspiracje kulinarne :((( zagladam kilka razy na strone z nadzieja ze cos dodalas „na swieta” a tu nic….
Czekam z nieceierpliwoscia na Twoje swiateczne przepisy :)
Nie wiedziałam, że prowadzisz bloga, Zosiu! Ale strasznie się cieszę, że go odkryłam :) Już przejrzałam wszystko, uwielbiam Twoje przepisy. Raj dla oczu, duszy i (zapewne) podniebienia! :) I najważniejsze: nie masz pojęcia, jak bardzo inspirujesz. Właśnie mam zamiar „wyczarować” to Twoje kajmakowe cudeńko z ostatniego przepisu, ale zanim wybiorę się na przedwypiekowe zakupy, muszę rozwiać moje wątpliwości. Wiem, że ktoś już o to pytał pod przepisem, ale ja wciąż nie bardzo rozumiem. Co kryje się pod pojęciem „serek naturalny”? Bo serków z taką plakietką jest mnóstwo, począwszy od tych granulowanych, przez homogenizowane, a na kanapkowych twarożkach skończywszy. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam serdecznie :)
Ja od dawna marzę o małych, ale KOLOROWYCH kokilkach (kolorowych czyli w jakimś ładnym kolorze, a nie tylko białe lub czarne lub sinozielone). Jeżeli będziesz kiedyś miała takie w swoim sklepie, to na pewno kupię:)
You actually make it seem really easy along with your presentation however I in finding this topic to be actually something that I feel I’d by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely wide for me. I’m having a look forward on your subsequent submit, I?¦ll try to get the hold of it!
Zosiu, prowadzisz przesylke za granice?
Gratuluję sklepu i „prawie” wydanej książki kucharskiej!
Pewnie będzie smaczna nie tylko w przepisy ale też w super zdjęcia krok po kroku…
Powodzenia Zosiu!!!
Silikon do tarty ? :) coś dla mnie!
Właśnie skończyłam piec Twoje ciasto marchewkowe!
Wygląda pysznie :) chociaż miało problemy z upieczeniem się w środku i wyrosło duużo większe niż się spodziewałam.
Dodałam kandyzowanych owoców i żurawiny a polewa z gorzkiej czekolady…. .
Jutro będę pałaszować i myśleć o Tobie ciepło,dzięki za przepis!
:-)))))) dzięki za komentarz!!
Ciekawy pomysł na biznes ;)
http://www.polazas.blogspot.com
Fajne to trzymadło i serduszkowa forma :-)
No serduszko jest super – ja kupię na walentynki ;).
Tych sylikonowych form nie trzeba już smarować tłuszczem ?
Nie trzeba! :-)
No to już są moje! :D
Pozdrawiam znad marchewkowego!
Zamawiając u Ciebie akcesoria kuchenne ile będzie wynosić przesyłka?
Szczerze mówiąc formy są fenomenalne! Zapewne zakupię w najbliższym czasie, świetnie się nadają na walentynki jeżeli ktoś posiada partnera by np. zrobić taką pyszną serduszko wą babeczkę :)
Gratuluję sklepu, na pewno będę często zaglądała!
Zosiu, a jak wygląda tył tego stojaka na książkę? muszę wiedzieć, czy mi się zmieści na parapecie lub półce, czy tylko na blacie.
Formy cudne, sklep cudny :)
Pozdrawiam :)
Natalia
ps. No i jeszcze .. jak mantra .. zdjęcia wnętrz .. wnętrz, wnętrz .. :)
a ja cały czas czekam na przepis na barszcz czerwony :) w tym roku robię pierwszy raz, więc może Zosiu dasz jakieś rady?
Polecam, polecam, polecam! – szybka i sprawna przesyłka, dobry kontakt, naprawdę, jeśli ktoś jeszcze nie wie, to ten sklep jest prowadzony z sercem :)
Reklamacje też szybciutko i sprawnie – osobiście dziękuję serdecznie :)
dziękujemy bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zosia
Zosiu,
strasznie Nas zaniedbujesz jesli chodzi o swiateczne inspiracje kulinarne :((( zagladam kilka razy na strone z nadzieja ze cos dodalas „na swieta” a tu nic….
Czekam z nieceierpliwoscia na Twoje swiateczne przepisy :)
Zosiu! Pilnie potrzebuje przepisu na puszyste pierniczki, ale taki przepis wypróbowany :) Z góry dziękuje ! :)
podstawka pod książkę- zawsze taką chciałam.:)
Nie wiedziałam, że prowadzisz bloga, Zosiu! Ale strasznie się cieszę, że go odkryłam :) Już przejrzałam wszystko, uwielbiam Twoje przepisy. Raj dla oczu, duszy i (zapewne) podniebienia! :) I najważniejsze: nie masz pojęcia, jak bardzo inspirujesz. Właśnie mam zamiar „wyczarować” to Twoje kajmakowe cudeńko z ostatniego przepisu, ale zanim wybiorę się na przedwypiekowe zakupy, muszę rozwiać moje wątpliwości. Wiem, że ktoś już o to pytał pod przepisem, ale ja wciąż nie bardzo rozumiem. Co kryje się pod pojęciem „serek naturalny”? Bo serków z taką plakietką jest mnóstwo, począwszy od tych granulowanych, przez homogenizowane, a na kanapkowych twarożkach skończywszy. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam serdecznie :)
To taki ser na sernik – wielokrotnie przemielony.
Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam ;)
Ja od dawna marzę o małych, ale KOLOROWYCH kokilkach (kolorowych czyli w jakimś ładnym kolorze, a nie tylko białe lub czarne lub sinozielone). Jeżeli będziesz kiedyś miała takie w swoim sklepie, to na pewno kupię:)
Zosiu a może przepis na pierogi? :))
Zooosiu a co z pierniczkami na święta?? masz jakiś fajny przepis??:)
Świetne te produkty ;)
Pozdrawiam ;)
Podstawka do książki RULEZ!!!!
czy tylko ja mam problem żeby wejść na stronę sklepu?
Nie tylko Ty…
You actually make it seem really easy along with your presentation however I in finding this topic to be actually something that I feel I’d by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely wide for me. I’m having a look forward on your subsequent submit, I?¦ll try to get the hold of it!